Rubik Kocka Kirakása kezdőknek

Rubik Kirakása Kezdőknek

Nem tudod, hogyan kezdj neki a Rubik kocka kirakásának? Segítünk...

Különféle márkájú és tervezésű akár verseny Rubik kockát lehet már kapni, de mindegyiknek úgyanaz a kirakási metódusa.

A kezdő lépéseket könnyű elsajátítani és később, ha szeretnéd magad fejleszteni különböző algoritmusokat tudsz megtanulni.

A következő videón megtanulhatod Hogyan kell kirakni a Rubik kockát. Egyszerű könnyen érthető lépéseket jegyezd le és vagy tanuld meg.

Ha sikerült kirakni a bűvös kockát és a Facbook oldalunkon megírod nekünk akkor mi kedveskedünk neked egy kis ajándékkal.

 

Rubik Kocka Kirakása Kezdőknek

 

Ha ki szeretnéd nyomtatni a Rubik kocka kirakása című Ingyenesen letölthető útmutatót akkor kattints ide: Rubik-kocka kirakási útmutató Teljesen Ingyenesen Letölthető.

 

Nem választott terméket az összehasonlításhoz.

CubeLab 1cm Mini kockaA Cubelab piacra dobta a legkisebb kereskedelemben kapható 3x3-as Rubik..
0Ft
0Ft
DaYan ZhanChi PRO M 3x3 mágneses Rubik KockaEgy régi favorit új megközel&i..
0Ft
0Ft
GAN 11 Air 3x3A GAN 11 Air a csúcsmodell, a GAN 11 M Pro megfizethető modellje.A GAN 11 dupla..
0Ft
0Ft
GAN 11 M 3x3 MágnesesA 11 M azonos felépítésű, mint a 11 M Pro, kiv&eacu..
0Ft
0Ft
GAN 11 M Duo 3x3 mágneses Rubik KockaÍme egy következő kocka a GAN 11 M szé..
0Ft
0Ft
GAN 11 M PRO 3x3 mágnesesA GAN bevezeti legújabb 2020-as csúcsmodelljét,..
0Ft
0Ft
GAN 12 M Leap 3x3 mágneses Rubik KockaAz ÚJ 2021-es GAN 12 M LEAP a GAN Cube leg&uacut..
0Ft
0Ft
GAN 12 MagLev 3x3 mágneses Rubik KockaAZ ÚJ 2021-es GAN 12 M MAGLEV a Gan Cube ú..
39,990Ft
31,488Ft
Rubik kocka kirakása

Rubik kocka kirakása kezdőknek

Új Világrekord Rubik kocka kirakása!

Múlt héten a koreai SeungBeom Cho megdöntötte az eddigi 4.69 másodperces rekordot és sikerült 4.59 másodperc alatt kiraknia a Rubik-kockát egy Chicagóban tartott versenyen.

 

Rubik kocka megoldása kezdőknek

Az alábbiakban néhány egyszerű lépést mutatok, hogy megtanuld a kirakást.

 

1. Fehér élkockák kirakása

Első körben mindig az élkockákat kell kirakni, érdemes a fehért színt választani.

2.Fehér sarok kockák kirakása

Ahhoz, hogy a fehér oldal teljesen készen legyen a fehér sarkokat kell a helyére tenni.

3. Középső része

A Rubik kocka kirakása eddig könnyű volt, most viszont a középső részét kell addig forgatni algoritmus szerint, amig a közpső részt szín szerint kirakjuk

4.Sárga kereszt (felső kereszt)

Készítsünk a sárga színből keresztet, nem baj, ha közbe az oldalszínek nem egyeznek

5. Sárga élek

Ha készen vagyunk a keresztel akkor meg kell nézni, hogy az élkockák stimmelnek-e az oldalszínekkel, ha nem akkor fel kell cserélni

6.Sárga sarkok elhelyezése

Most a sárga sarkokat kell elhelyezni a szélekre, nem baj, ha nem megfelelő helyen van, mert a következő lépésben tesszük a helyére, így már a Rubik kocka kirakása vége felé járunk.

7. Sárga sarkok

Nagyon egyszerű lépés, ugyanazt az alogritmust kell használni, mint a fehér sarkok kirakásánál

Kész a Rubik-kocka kirakva!

 

Amennyiben nem sikerült kérlek nézd meg az oktató videót, ahol részletesebben, látványosan van bemutatva a Rubik kocka kirakása További jó játékot!

 

Rubik Kocka Kirakása 30 másodperc alatt

Rubik Kocka Kirakása Friedrich metódus

Rubik kocka megoldása kezdőknek

A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Bűvös kocka kirakása nem könnyű feladat sem a gyerekeknek sem a felnőtteknek! A hagyományos 3x3 kocka kirakása különböző algoritmusokkal is lehetséges. Az y generációnak készült logikai játék mindenki számára élvezetes és sikerélményekben gazdag szórakozást nyújt miközben fejleszti a gondolkodást.
A Rubik kocka voltaképp egy olyan bűvös kocka, amit addig kell forgatni, amíg minden oldalon azonos színek lesznek.

Rubik Kocka 3x3 kirakása, Bűvős kocka kirakása Friedrich metódussal

Puskás Öcsi, Bíró-féle golyóstoll (biropen), Rubik kocka a márkanevek, amelyeket az egész világ ismer. A hungarikum, amely a magyar gasztronómia mellett a tudományokra edz.

Az 1980 évektől fogva a "Bűvös kocka", Rubik Ernő nagyszerű találmánya, amely a világon nagy népszerűségnek örvend. Nem tudunk olyan országot mondani, ahol ne játszanának vele gyerekek és felnőttek ezrei tízezrei. Nincs olyan magyar háztartás ahol ne lenne legalább egy picike kocka. A retro korszakát élő játék újabb és modernebb kivitelben is megvásárolható, hogy a XXI. századi igényeknek is eleget tehessen.

A kocka kirakásának művészetét már világbajnokságokon mérik össze fiatalok és idősek. Tegye félre a sudoku-t és a számítógépes lövöldözős játékot és szórakozva pallérozhatja elméjét a Rubik kocka segítségével.

A Rubik Kocka kirakása leggyorsabban a Friedrich metódussal sikerülhet, tanuld meg a Rubik Kocka profi kirakását a Friedrich metódus lépéseivel.

Rubik gömb - Rubik játékok kirakása

Kocka helyett Rubik gömb - 360: Teljesen más kihívás elé állítja a játékosokat, Rubik Ernő nevével fémjelzett új találmány, a forgatós fejtörő. Megjelenhetünk vele az iskola folyosóján és máris tömeget vonzzunk és kíváncsi tekintetek követik kezünk és ujjaink játékát, amint a színes golyók játszi könnyedséggel, hatalmas koncentrációval a megfelelő színű kis üregecskékbe kerülnek.

A Rubik gömb által a játékos elé állított logikai, ügyességi feladvány egyszerű, de csak egy megoldás van, melyre beletelik egy rövid időbe míg rájövünk.

Nem egy hagyományos rubik játékokról beszélünk, hiszen ez a kihívás most a kézügyességünket hívja elő, ahogy a gravitáció törvényével szembeszállva juttatjuk be a golyókat a helyükre.

Rubik Játékok Kirakása Gyorsan

A Rubik Játékok kirakását is megismerheted a weboldalon. Többek között a Megaminx, Pyraminx, Skewb és Square-1 logikai játékok kirakásáról készült videókat megtalálod az weboldalon.

Tanuld meg Te is kirakni gyorsan és egyszerűen ezeket a készségfejlesztő logikai játékokat.

Rubik Mirror Kirakása

Nem elég a hagyományos bűvös kocka, törj ki a sablonokból!
A Rubik Mirror teljes felületén tükör borította kocka, itt már nem segítenek a színek, csak az eltérő kis formák. Egy igazi térhatású kihívás. A tükrös trükkös kocka! Hirtelen Alíz tükörországában találjuk magunkat, mikor már a színek nem segítenek csak a formák. Találd meg a logikai sorrendet, közben keresd az összeillő formákat!
Az összekeverése legalább akkora kihívás, mint az összerakása!
Összekevert állapotban egy kusza formát kapunk, de hasonló forgatáskombinációkat kell megcsinálni, mint a rubik kocka  forgatásoknál. Tanuld meg a videóink alapján kirakni a Rubik Mirror kockát.