MoYu WeiLong AI 3x3 Mágneses Rubik Kocka

MoYu WeiLong AI 3x3 Mágneses Rubik Kocka | Rubik kocka

MoYu WeiLong AI 3x3 mágneses Rubik Kocka

A WeiLong AI egy új okos kocka a MoYu-tól. A mechanikája a WR M 2020-on alapul, így a teljesítménye nem szenved romlást, mint a korábbi okos kockáké. Ez a Rubik Kocka egy giroszkóp segítségével is nyomon követi a forgást. A Rubik kocka lényegében egy WR M 2020 giroszkóppal, ami azt jelenti, hogy bármilyen megkötés nélkül versenykockázhatsz! A 9 tengely érzékeli a Bluetooth 4.0-án keresztül a kocka mozgását rögzítő lépcsőzetes jeladóval és a nagyfrekvenciás mintavételi lehetőséggel együtt gyorsan követi a kockádat, és nem hibázhatsz.

Csatlakozás APP

A kezdőtől a mesterig csak 1 APP-ra van szükséged. A kezdő módszer és a CFOP haladó módszer be van építve, megnyitva az utat a versenyzés felé.

Cuber zóna a közös játékhoz

Felépült a professzionális közösség a kockázók számára, az AI Cube-on keresztül a felhasználók szorosabban kapcsolódnak egymáshoz. Megoszthatja rekordjait, megoszthatja tapasztalatait és kapcsolatba léphet másokkal.

Vitrin töltési lehetőséggel

PVC átlátszó kockatartó töltési képességgel, jó védelemmel támogatja a kockát és könnyen hordozható. Micro USB port, a kockát bármilyen módon elhelyezheti.

Tartalmazza a következőket:

    MoYu WeiLong AI
    Töltőállomás
    Töltőkábel
    Extra középső részek (töltőnyílások nélkül)
    Feszítő szerszám
    MoYu 3x3 logó

  • Termékkód: Rubik-Kocka-Kockajatekok-04
  • Elérhetőség: Készleten
  • 0Ft
  • Nettó ár: 0Ft