Rubik's Connected 3x3 Mágneses Rubik Kocka

Rubik's Connected 3x3 Mágneses Rubik Kocka

Rubik's Connected 3x3 mágneses

A Rubik's Connected az Original Rubik's Cube legintelligensebb és legújszerűbb változata. A klasszikus Rubik-kocka újratervezett változata a 21. századnak megfelelően. A Rubik's hivatalos márkájával és az okoskocka pionírjával, a GoCube-bal való együttműködés révén jött létre.

Ez egy okostelefonos applikációval ellátott kocka, amely érzékelőkkel van ellátva, amelyek Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakoznak a mobileszközön lévő Rubik's Connected App-hoz. Lehetővé teszi, hogy megtanulja a Rubik-kocka megfejtését, minijátékokat játsszon, fejlessze játékát, és megküzdjön a világ más felhasználóival.

INTERAKTÍV - Az ingyenes kiegészítő applikáció valós időben követi az okoskocka helyzetét és mozdulatait, így megtanulhatod, hogyan kell megoldani ezt a Rubik kockát, és játszhatsz egy interaktív és magával ragadó élményben.

Kövesd nyomon a előrehaladást - A mobilalkalmazás segítségével nyomon tudod követni a kocka mozgását, pontos adatokat kapsz, és javíthatod a kirakási idődet. Fejleszd a képességeidet és csatlakozz a világ legjobbjaihoz!

Egyszerű instalálás és felhasználás - Telepítse a Rubik's alkalmazást, és bizonyosodjon meg róla, hogy a Bluetooth-kapcsolat be van kapcsolva. Ha Androidos készüléket használ, lehet, hogy aktiválnod kell a helymeghatározó szolgáltatásokat. Most már minden készen áll a használatra.

STEM & EDUCATIONAL- A Rubik's Connected akadémia bárkit megtanít a Rubik-kocka megoldására mindössze 7 egyszerű lépésben! Erősítheted a problémamegoldási, memorizációs készségeidet, valamint a kéz- és szemkoordinációt. Nagyszerű a gyerekeknek! Fordítsa a képernyő előtti időt minőségi oktatásra.

Ez egy tökéletes ajándék, és rengeteg szórakozást nyújt.

A Rubik's Connected a következőket tartalmazza:

    Rubik's Connected
    Egyedi USB töltő

  • Termékkód: Rubik-Kocka-Kockajatekok-15
  • Elérhetőség: Készleten
  • 0Ft
  • Nettó ár: 0Ft