Rubik Revolution

Rubik Revolution

Rubik Kocka

Rubik Revolution vásárlás


Rubik Revolution rendelés
Rubik játékok széles választéka most akciós áron.

Az egyedülálló elektronikus Rubik kocka megoldásához mind logikára, de még inkább gyorsaságra van szükségünk.

A kocka elektronikus interaktív változata. Beszéd, hang, és fényeffektekkel!

Teszteld az ügyességed, és a sebességed!

A játék az elemet tartalmazza!

6 féle elektronikus játék található ebben a kockában!

A különböző játékok a megfelelő színű fények segítségével indíthatók el:

1. KÉK gomb – FÉNYSEBESSÉG: Villámgyors játék, amely próbára teszi a képességeinket. Kapcsoljuk ki a lámpákat amilyen gyorsan csak tudjuk, miközben egyre nehezebbé válik a játék!

2. SÁRGA gomb – DINAMÓ: Töltsük fel maximum fényerőre a kocka összes oldalát, amilyen gyorsan csak tudjuk! Ez könnyűnek hangzik, de vajon sikerül-e, mielőtt a fények kialszanak?

3. ZÖLD gomb – LÁNCREAKCIÓ: Tegyük próbára a memóriánkat! Jegyezzük meg az egyre növekvő sorozatot, majd gyorsan ismételjük meg!

4. EZÜST gomb – VILLANYOLTÁS: Verseny az idővel – minél több lámpát kapcsolunk ki, annál több pontot szerezhetünk, de vigyázzunk, nehogy egy kivilágítatlan négyzetet nyomjunk meg!

5. PIROS gomb – FORRÓ ÁGYÚGOLYÓ: Hívjuk ki barátainkat egy közös játékra! Az egyre gyorsuló játékban kapcsoljuk ki a világító négyzetet, majd adjuk tovább, mielőtt kifutnánk az időből!

6. NARANCSSÁRGA gomb – KÓDFEJTŐ: Vajon fel tudjuk-e törni a titkos kódot? Találjuk meg a megfelelő színsort minél rövidebb idő alatt a lehető legkevesebb próbálkozással! A termékhez magyar nyelvű leírás tartozik.

 

Vásárolja meg a Rubik Revolution játékot! Most kedvezményes áron...Rubik Játékok és a Rubik kocka kirakása - Rubik Kocka

  • Gyártó: Rubik
  • Termékkód: Kocka33
  • Elérhetőség: Nincs raktáron
  • 0Ft
  • Nettó ár: 0Ft