QiYi X-Man Tornado v2 3x3 Mágneses Rubik Kocka

QiYi X-Man Tornado v2 3x3 Mágneses Rubik Kocka | Rubik kocka

QiYi X-Man Tornado v2 3x3 Mágneses Rubik Kocka

A QiYi X-Man Tornado v2 a QiYi legfrissebb 3x3-as újdonsága. Igen, az tény, hogy az X-Man Dizájnok ennyi funkciót és ennyi teljesítőképességet pakoltak egy ilyen hihetetlen kedvező árú versenykockába.

A személyreszabhatóság korszakalkotó. Nem csak azért, mert tetszőleges számú testreszabási lehetőséget biztosít, hanem azért is, mert annyira érthető és könnyen használható. A forgási érzés nagyon sima és arra ösztönöz, hogy gyorsabban akard kirakni és a határait (amelyeket nehéz elérni) feszegesd. A "matrica nélküli fekete belső részek" szemben állnak a piros mágnesekkel, és egy feltűnő megjelenést és egy vizuálisan nagyszerű megjelenésű versenykockát alkotnak.

 Az XMD Tornado V2 szép és könnyű érzést nyújt, súlya mindössze 72 gramm, és 55 mm-es méretével ez a kocka nagyszerű azoknak, akik a kissé kisebb versenykockákat kedvelik. Szépen csomagolt csomagolásban érkezik, és egy halom tartozékot tartalmaz:

    Tároló doboz
    Bőr védőtáska
    Mikroszálas törlőkendő
    Csavarhúzó
    Módosítási és kirakási útmutató

Jellemzők

    5 állítható mágnes erősség (könnyű, közepes, erős)
    Kettős állítási középpont (rugó összenyomása és csavar mélysége)
    5 feszültségbeállítás
    5 rugalmassági beállítás
    125 különböző testreszabási lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére, hogy ez megfeleljen az Ön által választott stílusnak.

Megjegyzés: a középső fedél levételekor és visszahelyezésekor a középső fedél alján lévő fülek igazodjanak a középső részen lévő résbe. Ne szedje szét a középpontot erőszakkal, mert ez törést okozhat. A legjobb eredmény elérése érdekében csak a kettős állítású központi rendszert használja a mellékelt eszközzel a beállítások elvégzéséhez.

  • Termékkód: Rubik-Kocka-Kockajatekok-08
  • Elérhetőség: Készleten
  • 0Ft
  • Nettó ár: 0Ft