MoYu RS3M 2021 3x3 MagLev Mágneses Rubik Kocka

MoYu RS3M 2021 3x3 MagLev Mágneses Rubik Kocka | Rubik kocka

MoYu RS3M 2021 3x3 (MagLev)

A teljes egészében új MoYu RS3M 2021 mágneses versenykocka MagLev technológiával egy újszerű fejlesztés a 3x3-as kockák között, a nagyon népszerű MoFang Jiaoshi RS3M 2020 versenykocka továbbfejlesztett verziója.

Ez az egyik első olyan gyárilag gyártott versenykocka, amely az RS3M-ben és gyakorlatilag minden más, valaha gyártott kockában használt hagyományos rugós feszítő rendszer helyett egy újfajta mágneses lebegtetéses mágneses rendszert használ.

Az új MagLev technikával két taszító mágnesnek kell működnie, amelyek létrehozzák a szükséges tömörséget és feszültséget, hogy a kocka feszítő rendszereként működjön.  

Ettől a fejlesztéstől eltekintve a kocka lényegében pontosan ugyanaz marad, mint az eredeti RS3M. Természetesen a mágnesek körülbelül további 5 grammal növelik a kocka súlyát, így ez a kocka valamivel nehezebb, mint az előző verzió.

A kerek-négyzetes középső kialakítás jobb stabilitást biztosít a megfejtés során.

Csökkentett belső érintkezési felület minden egyes részen, az anti-sticky kialakítással együtt, ami jobb stabil érzetet eredményez, és véget vet a tapadós gondoknak.

A legnagyobb különbség, hogy a dobozból kivéve ez a kocka valóban villámgyorsan fordul. A sebesség növekedéséért cserébe feláldoz némi irányíthatóságot.

A lenyűgöző ár és a bámulatos teljesítmény miatt ez egy nagyszerű választás minden olyan felhasználó számára, aki egy nagyszerű 3x3-as kockát keres.

A dobozban:

    MoYu RS3M 2021 3x3
    Kézikönyv
    Kártya
    A tervező aláírása kártya
    Rugóállító
    Beállító eszköz
    Csavarhúzó
    Kockaállvány (véletlenszerű szín)

  • Termékkód: Rubik-Kocka-Kockajatekok-06
  • Elérhetőség: Készleten
  • 0Ft
  • Nettó ár: 0Ft