Karácsonyi Ajándék Ötletek | Ajándék karácsonyra | Rubik játékok karácsonyra

Írta System 2010/05/12 0 Komment Rubik Játékok,

Karácsonyi Ajándék Ötletek | Ajándék karácsonyra | Rubik játékok karácsonyra

Karácsonyi Ajándék Ötletek

Kerüljön értelemes játék a fa alá, amely nem idényre, hanem egy egész életre szól! A karácsonyi ünnepek alkalmával a családtagok óriási játékkínálatból válogathatnak.
Sok a kérdés és a kétely. Vajon életkorának és érdeklődésének megfelelően választottunk és még tetszeni is fog neki?

A retro korszakát élő rubik kocka megfelelő választás minden életkorban, hiszen alkalmazkodik a XXI. század kihívásainak és folyamatosan megújuló repertoárral áll vásárlói rendelkezésére.
Rubik játékok karácsonyra elérhető áron, magas színvonallal kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ajándék karácsonyra - Ajánlatunk:

 

Rubik 360 - Rubik gömb

Kocka helyett Gömb: Rubik Ernő új találmánya hasonló kihívás elé állítja a játékost, mint 35 évvel ezelőtt a bűvös kocka. Mi mégis a különbség? A számítógépes világgal ellustuló kezek most igazán megdolgozhatnak a sikerélményért, hiszen a gravitációra fittyet hányva kell megoldani a kis golyócskák által nyújtott kihívást. A fizika, de nem az izom játéka, kicsit a fejünket is használnunk kell, hogy rájöjjünk a titok nyitjára.

Rubik kocka - A klasszikus Rubik's Cube

A hagyományost szeretjük? A régi kockánk megkopott? Válassza a klasszikus kockát és járassa be újra! 1980-as évek legnépszerűbb játéka napjainkban ismét nagy népszerűségnek örvend!

Rubik TouchCube: Újdonság

A Rubik's Touch Cube - Digitális rubik kocka voltaképp egy olyan bűvös kocka, amit nem kell forgatni - a színek az oldalán érintésre változnak. A XXI. század nagy találmánya! A digitális számítógépes játékokhoz hasonló kockát a „computer szerelmeseinek” ajánljuk!

 Nemcsak gyerekeknek ajánlott játékok!

Rendelje meg időben. Rubik logikai és ügyességi játékok széles választéka kapható online játékboltunkban.  Ajándékozza meg szeretteit vagy saját magát idén karácsonyra a Rubik játékok egyikével.

 

 

Ajándék ötletünk karácsonyra

Ajándék ötletek karácsonyra: Sokszor törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg a hozzánk közel állókat. Ajándékozzon elegáns, praktikus Rubik játékokat idén karácsonyra.