Rubik kocka kirakása

Szállítás, Átvétel

Futárral történő kiszállítás:

A webáruházunkban megrendelt játékokat a MPL (Magyar Posta Logisztika) segítségével juttatjuk el vásárlóinkhoz. A MPL a csomagokat a feladástól számított, 1-2 munkanapon belül szállítja ki munkaidőben, 9-17 óra között, a megadott szállítási címre. A csomag feladásának napján, a megadott e-mail címre elküldjük a csomagszámot és a csomagadatokat, melynek segítségével csomagját nyomon tudja követni az MPL nyomkövető oldalán. Ezen felül a szállítás napján az MPL egy rövid SMS üzenetet küld Önnek, a szállítás várható időpontjáról.
Fontos, hogy megrendeléskor olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt! Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben, ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán.
 
MPL futárral történő szállítás díja Magyarország egész területén egységesen a jobb oldali boxban található összeg.

Személyes átvétel a budapesti boltunkban:

A webáruházunkban megrendelt játékok átvételére személyesen is van lehetőség áruházunkban.
Áruházunk pontos címe: 1149 Budapest, Angol u. 42.

Az útvonaltervezéshez kattintson a címre.
 
Nyitva tartás:
Hétfő-Szombat: 10:00-20:00
Vasárnap: 10:00-14:00
 
 
Kérjük, amennyiben ezt az átvételi formát választotta, legyen kedves megvárni, amíg kollégáink visszaigazolják Önnek, hogy rendelése átvehető!
A rendelés átvételére a kollégáink által küldött tényleges megrendelés visszaigazolástól számított 8 munkanapig van lehetőség, az ez idő alatt át nem vett rendeléseket töröljük és a termékeket újra értékesítjük.Jó ha tudod

Rubik's Touch Cube

 

rubik touch cube a XXI. század Rubik játéka

A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Bűvös kocka legújabb változata Magyarországra érkezett! A hagyományos 3x3 kocka mellett a digitális verzióval is megismerkedhet a nagyközönség. Az y generációnak készült logikai játék mindenki számára élvezetes és sikerélményekben gazdag szórakozást nyújt miközben fejleszti a gondolkodást.


A Touch Cube - Digitális kocka voltaképp egy olyan bűvös kocka, amit nem kell forgatni - a színek az oldalán érintésre változnak.

 

Kísérje figylemmel portálunkat, íratkozzon fel facebook oldalunkra, hogy elsőként értesüljön a Rubik játékok akcióiról.

Megérkezett! Rendelhető korlátozott darabszámban!

Rubik Kocka 3x3 - Bűvős kocka

rubik kocka rendelése akciósan, örök játék

Puskás Öcsi, Bíró-féle golyóstoll (biropen), Rubik kocka a márkanevek, amelyeket az egész világ ismer. A hungarikum, amely a magyar gasztronómia mellett a tudományokra edz.


Az 1980 évektől fogva a "Bűvös kocka", Rubik Ernő nagyszerű találmánya, amely a világon nagy népszerűségnek örvend. Nem tudunk olyan országot mondani, ahol ne játszanának vele gyerekek és felnőttek ezrei tízezrei. Nincs olyan magyar háztartás ahol ne lenne legalább egy picike kocka. A retro korszakát élő játék újabb és modernebb kivitelben is megvásárolható, hogy a XXI. századi igényeknek is eleget tehessen.

A kocka kirakásának művészetét már világbajnokságokon mérik össze fiatalok és idősek. Tegye félre a sudoku-t és a számítógépes lövöldözős játékot és szórakozva pallérozhatja elméjét a Rubik kocka segítségével.

Rubik kocka rendelés most akciós árakon. Rubik játékok minden korosztálynak! Díszcsomagolásban, Egyedi fényképpel, Üzleti ajándékba vagy akár reklámajándékként.

Rubik gömb - Rubik játékok

 

Rubik gömb kirakása fejtörést okozhatKocka helyett RUBIK gömb - 360: Teljesen más kihívás elé állítja a játékosokat, Rubik Ernő nevével fémjelzett új találmány, a forgatós fejtörő. Megjelenhetünk vele az iskola folyosóján és máris tömeget vonzzunk és kíváncsi tekintetek követik kezünk és ujjaink játékát, amint a színes golyók játszi könnyedséggel, hatalmas koncentrációval a megfelelő színű kis üregecskékbe kerülnek.


A Rubik gömb által a játékos elé állított logikai, ügyességi feladvány egyszerű, de csak egy megoldás van, melyre beletelik egy rövid időbe míg rájövünk.

Nem egy hagyományos rubik játékokról beszélünk, hiszen ez a kihívás most a kézügyességünket hívja elő, ahogy a gravitáció törvényével szembeszállva juttatjuk be a golyókat a helyükre.

A Rubik gömb játékboltunkban megvásárolható. A Rubik játékok kiváló szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Rubik Játékok

 elektronikus bűvös kocka

Nem forgatni, nyomkodni kell.


A kocka köntösbe öltözött, elektronikus játék készült belőle.

 

A Rubik's Revolution 6 különböző elektronikus játékot tartalmaz, többek között társasjátékként is funkciónál.

 

A Revolution játék megvásárolható játékboltunkban. A Rubik játékok igazi fejtörő, logikai játékok, ki ne ismerné? Rubik mirror, Rubik gömb, Karikavarázs, Bűvös kocka ...

 • Rubik Mirror

  Rubik mirror kocka kirakása nem egyszerű feladat

  Nem elég a hagyományos bűvös kocka, törj ki a sablonokból!

  A Rubik Mirror teljes felületén tükör borította kocka, itt már nem segítenek a színek, csak az eltérő kis formák. Egy igazi térhatású kihívás. A tükrös trükkös kocka! Hirtelen Alíz tükörországában találjuk magunkat, mikor már a színek nem segítenek csak a formák. Találd meg a logikai sorrendet, közben keresd az összeillő formákat!


  Az összekeverése legalább akkora kihívás, mint az összerakása!
  Összekevert állapotban egy kusza formát kapunk, de hasonló forgatáskombinációkat kell megcsinálni, mint a rubik kocka  forgatásoknál.

  A Rubik mirror kocka játékboltunkban megvásárolható kedvezményes áron